Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Start 17 augusti

By Ninni . 2017-07-27


 
 
 
 
 
Ny omgång av löpgruppen FunRun med start v 33
Oavsett om du är nybörjare eller van löpare är du välkommen med din anmälan!
 
Målet med FunRun är att du ska utvecklas som löpare, oavsett nivå, men framförallt att det ska vara roligt att springa! FunRun vänder sig till alla nivåer av löpare och det är en stor blandning av deltagare, från de som är nybörjare till de som springer fem kilometer under 20 minuter. Du behöver inte bli orolig över att bli ifrånsprungen. Träningarna anpassas så att alla kan vara med.
 
I FunRun är träningen viktig men också gemenskapen och upplevelsen. Löparglädjen är stor.
Låt dig motiveras och inspireras av andra löpare.
 
                    
När: Torsdagar kl 18.25 

Start: v 33. Sista vecka är v 47

Vart: i Ljungsbro

 

Vad får du?

Olika intervallpass varje vecka

Ledarledda pass på ca 75-90 min varav löpning runt 45-50 min

Teknik/löpskolning

Styrketräning för löpare

Forum på Facebook

 

Info:

Grundkrav för att deltaga är att man kan springa 2 km utan att stanna. 

Genomgång kl 18.25. Info om passen via grupp på Facebook.

 

Om passen:

Passen består av en teknik- och en träningsdel och avslutas med styrketräning inriktat mot löpare. Du får testa olika former av löpträning; backpass, långa och korta intervaller samt kombinationspass. Passen är indelade i delsträckor med vila och återsamling. I övrigt anpassas passet efter deltagarna och kommer att byggas i intervaller så att alla får bli trötta men inte ifrånsprungna. Det kommer finnas olika fartgrupper. 

 

Kostnad:

Vuxen: 895 kr

Ungdom upp till 18 år: 695 kr

Pensionär: 695 kr

 

Anmälan:

Faktura eller swish. 

Anmälan via mail: cwbyninni@hotmail.com. Skriv namn och adressuppgifter

Direktanmälan: swish 0705 88 55 37, skriv ditt namn

Obs! Anmälan är giltig efter inkommen betalning

Begär inträde i gruppen "FunRun byninni" på Facebook

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag

 

Övrigt:

- Innehar FA-skattsedel

 

2017 - Se till att det blir ditt bästa löparår!

 
 

”För 2 år sen så tänkte jag aldrig vara med i FunRun. Det där med att springa är inte min grej… springa i grupp… aldrig! Hösten 2013 började jag iallafall att springa små korta distanser själv, mest på kanalen, typ 2-4 km som längst. På våren 2014 tog jag mod till mig och provade FunRun. Kommer ihåg det som det var igår. Det var typ näst sista passet på terminen jag åkte till Olstorp själv och där stod det tusingar i 5:an på menyn. Jag höll på att dö, tänkte aldrig mer ska jag göra det här. Vad håller jag på med etc? Hursom, hösten 2014, våren 2015 och nu hösten 2015 har jag deltagit i FunRun. Jag trodde att det där med att springa i grupp innebar att folk skulle få stå och vänta på mig, att folk skulle tycka att jag sprang sakta… Jag är inte snabb men att springa i grupp får mej att ta ut mej., bra peppning från dej Ninni men även av alla andra , de som springer snabbast peppar mig. Utan FunRun hade jag inte anmält mig till Tjejmilen och genomfört den. FunRun har lärt mig så mycket och ger mig glädje och lycka. Känslan efter man klarat dessa jobbiga pass är underbar. Ninni är en fantastisk ledare som ser oss alla och får oss att ta ut oss till "bristningsgränsen". För mig innebär FunRun att kliva ur comfortzonen. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna springa på det sättet jag kan nu. Stort tack Ninni att du  "tjatade" på mig så jag vågade…”

Linda T

  

"Detta var min tredje termin med FunRun. Hade aldrig utvecklats i min löpning utan Ninni och gruppen. Älskar att springa, känner mig starkare. Jobbigt, roligt, underbart, gemenskap, glädje, ibland ångest men alltid nöjd efteråt. Duktig och kunnig coach. Längtar till varje torsdag. Rekommenderas."  

Petra B

 

”Har nog aldrig gillat löpning och har börjat på senare år med det. Första utmaningen för några år sedan var att klara 2,5:an i Olstorp tillsammans med Helene. Det var hemskt första månaderna men kändes kanon när vi väl fixade det. Nu klarar man 2 varv på 5:an under timmen och jag känner mig skapligt pigg efteråt och det är tack vare FunRun. Skulle aldrig ta ut mig på det sättet om jag sprang själv som man gör i grupp. Har dock lite skadeproblem men med rehabträning, massage, elbehandling och stretch ska jag väl vara tillbaka när säsongen drar igång. Trodde aldrig jag skulle längta efter att få springa intervall eller backe men ack så fel jag hade. Tack för allt. ”

Ismo R

 

”Jag saknar redan dig och torsdagarna!”

Magnus M

 

Tack själv kära coach Ninni vilka torsdagkvällar och vilket lyft för min löpning det blivit med dej och FunRun, bara att längta tills FunRun kör igång igen.

Monica R

 

”Löpningen med FunRun är fantastisk! Det är utvecklande och roligt att springa i grupp och det ger otroligt mycket energi. Ninni som coach är en kunnig och väldigt energigivande person som ser och lyfter alla individer!”

Malin L

 

"Jag har varit med i FunRun i flera omgångar nu och löpgruppen ger glädje till min löpning. Sen den dagen jag började så har löpningen fått ny dimension. Jag har lärt mig så mycket mer och jag skulle aldrig ha utvecklats så mycket som jag gjort utan FunRun. Intervallträningen är nödvändig om man vill ha resultat och vi hjälps åt i gruppen att pusha varandra. Det är kul att springa i grupp!"

Carro B

 
 
 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: