Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Matfusket...

By Ninni . 2013-03-14

"Den nya fusktrenden i mejerihyllan hittar ni bland vispgrädden. Istället för att erbjuda ren grädde på 40% säljer man vatten och karragenan (ett cancerogen E-ämne) till dig för samma kilopris som riktig grädde. Detta ger några miljoner extra åt producenterna per år men du som kund blir inte bara lurad på dina pengar utan utsätts för en hälsorisk.

Köp istället den rena 40%-iga grädden i affären istället"

Källa: Matfusk




Postat av: Anonym

Lite läskigt det där... Upptäckte det för ett tag sedan. För mig som laktosintolerant är det bara ett fåtal mejeriprodukter som inte är sådär utspädda med massa otäckheter...

2013-03-14 @ 19:29:45
Postat av: Ninni

Ja, det gäller att vända på förpackningarna och läsa. Det finns så mycket skit i maten.

2013-03-15 @ 08:15:47
Postat av: Lisa

Blir så äcklad. Jag har köpt den där skiten. Slut med det nu. Tack för info!

2013-03-15 @ 10:03:52
Postat av: Ida

Det där upptäckte jag för säkert 2 år sedan. Samma sak med keso. Där skiljer det på tillsatser mellan märkena. Eller gjorde i alla fall... Man tjänar på att lägga ner tid på att lusläsa innehållsförteckningarna.

2013-03-18 @ 10:42:49
URL: http://mittaktivaliv.com
Postat av: Ninni

Ida, ja läsa, läsa... Det måste man, tyvärr....

2013-03-19 @ 08:27:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: