Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Överlycklig - Slåttergubben is back!

By Ninni . 2013-03-28

 
Gillar du surdegsbröd? Ronaldos i all ära men här höjer vi en nivå...
 
Vi köpte alltid vårt surdegsbröd från Slåttergubben, Jan Wester, som tillverkades lokalt och såldes i affärer runtom i Linköping. Häromdagen kom ett mail. Efter drygt 2 års uppehåll kliar det i hans fingrar och han kommer åter baka. Vi är överlyckliga för bättre surdegsbröd finns inte. Det är så genomtänkt, det gillar jag. 
Bröden består av ekologiska råvaror (östgötskt råg och vete) och jäst är naturligtvis helt bannlyst i äkta surdegsbröd.
 
Denna gång är det i lite personligare tappning. Bröden bakas och knådas helt för hand på Vallby Hinsegård i Vreta Kloster. Det finns möjlighet för personliga önskemål på brödens recept. Bröden levereras med en etikett där ditt namn står istället för brödets. Hur lyxigt är inte det?
 
Man kan välja på dessa, coola namn eller hur?
Ryska, Valnöt/russin, Fruktiga och Urkraft
 
Man prenumerar på brödet veckovis och 1 bröd kostar 65 kr. Brödet kan hämtas på universitetet, sjukhusområdet, garnisionen eller på fågelfröbutiken 50 m från Bergsvägen (avfart Rökinge).
 
Ett bröd i veckan kanske är mycket för en del. Gör som vi, dela med en annan familj! Är du intresserad, kontakta Jan Wester 0738-32 22 23 eller på mail: jan.wester@gmail.com
 
Nej, jag är inte sponsrad. Bara en tacksam och nöjd kund som vill delge fler det bästa surdegsbrödet!
 
 
 
 
 
 
 
 



Postat av: Anna

Kan bara hålla med! Känslan att få ett riktigt hembakat surdegsbröd slår det mesta. Slåttergubbens är det bästa! Coolt när man såg Janne cykla och leverera brödet också.

2013-03-29 @ 17:47:34
Postat av: Malin

Tack för tipset! Bakar förvisso det mesta själv, men Slåttergubben är svårslagen!

2013-04-02 @ 20:17:59
URL: http://bluemalin.blogspot.com
Postat av: Ninni

Malin, han är grym. Men hembakat är svårslaget det med :)

2013-04-15 @ 10:57:22


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: