Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Ninnis bananbröd

By Ninni . 2013-05-21

Här med jordnötssmör och banan...
 
Dessa godingar måste du prova att baka. De är goda att äta som de är eller med pålägg som t ex keso och kanel på. Serveras även om vi har fikagäster hemma. Nyttigare alternativ till vanligt fikabröd. Mycket populära, både bland stora och små!
 
ca 10 st
1 dl kokosnötsmjöl
1,5 dl mandelmjöl
2 ägg
0,7 dl lättkesella/kvarg
1 tsk bakpulver
0,7 dl grovhackade nötter
2 mosade bananer
1 tsk vaniljpulver
Kanel efter smak
 
Blanda först alla torra ingredienser. Rör sen försiktigt ner de andra. Rulla små bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd ungsplåt. Grädda i ugnen på 170 grader i ca 30 minuter. Håll lite koll då det kan skilja mellan olika ugnar.
 
 
Lättbakat och nyttigt! Det gillar jag...
 
 
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: