Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Söndagsgodis

By Ninni . 2013-09-01

Fullpackad med nyttigheter...
 
Börjar få snits på att öppna dessa godingar nu. Med hammare och en spik är det lätt fixat! Jag hamrar i kokosnötens tre ögon, sätter en skål under och häller ut vätskan.  När vätskan är ute hamrar jag runt om tills den delar sig. Sen är det bara att sätta kniven mellan skalet och köttet och bända ut kokosköttet. 
 
Underbart gott, hälsosamt och exotiskt... 
 
Ibland kan man bli besviken på kvalitén. Ett tips är att skaka på den i affären. Det ska klucka. Kluckar det inte är det troligt att den har börjat mögla inuti.
 
 
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: