Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Kanelmuffins

By Ninni . 2014-07-12

Hallon funkar alltid....
 
Mandelmjöl gör sig mycket bra i saftiga bakverk. Sen är det glutenfritt vilket jag föredrar. 
 
Kanel- och bärmuffins
8 stycken
 
3 dl mandelmjöl
1/2 tsk havssalt
1/2 tsk bakpulver 
2 tsk kanel
1/2 dl kvarg
2 ägg
2 msk flytande honung
Bär
 
Sätt ugnen på 225 grader. 
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Rör ner kvarg, ägg och honung till en jämn smet. 
Vänd försiktigt ner bär och fyll muffinsformar till 3/4. 
Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter eller tills muffinsen fått fin färg. 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: