Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt





Kladdkaka

By Ninni . 2014-05-08

 
Gör en nyttigare variant av den klassiska kladdkakan. Mycket god och fri från laktos och gluten. Jag gör ofta dubbel sats.
 
Kladdkaka RAWfood
 
3 ägg 
9 dadlar
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
5 msk kakao
1/2 dl kokosolja
1 1/2 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
Mixa allt till en slät smet.
Smörj en form med kokosolja och strö kokos i den. 
Häll i smeten och grädda i 10-12 minuter. Kakan ska vara kladdig när du tar ut den. Låt svalna och gärna in i kylskåp innan den äts. 
 
 
 
 
 



Postat av: Maria

Ser jättegott ut!

2014-05-08 @ 13:06:55
Postat av: Maria Lindqvist

Jag har smakat på denna kaka, så god:)

2014-05-08 @ 20:48:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: