Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Nedräkning...

By Ninni . 2013-04-15

På med löpskorna och spring! Känn vinden mot kinden...
 
Nu är allt klart inför starten med min löpgrupp FunRun på onsdag. Löpning är något jag själv älskar och brinner för så det är extra kul att få delge mina kunskaper och inspirera andra. Jag ser framemot dessa onsdagar framöver.
 
En del frågor har kommit upp när det gäller löpträning i grupp; 
"Platsar jag?"  Det är bra om du kan springa 5 km så du kan tillgodogöra dig träningen.
"Alla andra är säkert snabbare och kan bättre än mig?"  Någon kommer vara snabbare än dig, inget konstigt. Vi är på olika nivåer. En del kanske har sprungit i 10 år, någon annan började i höstas. Man kan inte jämföra med andra, utan du är där för din skull, din utveckling!
"Är det tävling?"  Nej det är inga tävlingar. Det finns lopp att anmäla sig om man vill tävla. På träning tränar man och på lopp tävlar man.
"Tänk om jag mår illa?"  Ja det kan hända. På vissa pass kommer ansträngningen vara högre än på andra...
"Kommer jag bli snabbare?" För att bli snabbare och orka mer måste vi flytta våra gränser för vad vi klarar av. I grupp tar man i mer och många får en fin utveckling. Intervallträning är perfekt träning för att flytta gränserna framför oss. 
 
Än finns det några platser kvar. Häng med! Det kommer bli roligt, utvecklande och du kommer inte att ångra dig. Skicka ett mail till cwbyninni@hotmail.com eller anmäl dig till mig via Facebook.
Finnns det underlag och intresse för en nybörjargrupp i löpning kan det komma att starta framöver. Skicka in en intresseanmälan.
Run Forrest Run!
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: