Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Begär efter socker...

By Ninni . 2013-04-30

 
Geléhallon, vackra att titta på men inte så vackert när man läser innehållsförteckningen: glukossirap, socker, gelatin, surhetsregelerande medel, arom och färgämnen. Tomma kalorier, ingen näring, men massor av energi.
 
Blev så glad idag när jag öppnade mailboxen. Kunden som det gäller har godkänt att jag lägger ut det. Vi kan kalla henne "Anna":
 
"Hej Ninni!  Idag har jag varit sockerfri i HELA 6 veckor. Det är stort för mig. Jag saknar inte ens godiset. Det känns så bra att jag kommit ifrån godishyllan i affären, handen i påsen och omvägen förbi affären. Jag mår så mycket bättre, finare hy, gladare och piggare och det NÄST BÄSTA AV ALLT: jag har gått ner 7 cm över midjan!!!!! DET BÄSTA AV ALLT: jag har fått bättre självförtroende och nu jäklar vågar jag säga ifrån. Jag är inte den snälla som alltid säger ja längre. Var kom det ifrån??? Fattar inte att det är sant. Allt detta på 6 veckor? Utan din hjälp hade det aldrig gått, kostrekommendationer, ditt stöd och din pepping och att du har trott på mig har fått mig hit. Jag är så lycklig! Tack Ninni! :)"
 
Denna tjej har ätit godis i stort sätt varje dag. Har det inte varit rent godis så har det varit något som bullar, kakor, glass, saft, läsk, måltidsdryck, smaksatt yoghurt, söta flingor, risifrutti osv. "Anna" mådde inte bra när hon kom till mig. Ständigt förkyld, trött, irriterad och extrakilon som smygit sig på. Hon förstod att hon behövde göra en förändring och var villig att göra den.
Vi ändrade kosten och la in fler mål mat om dagen. "Anna" fick en ny inköpslista. Ska bli spännande att se vad mer som kommer att hända med denna tjej. Hennes resa har bara börjat...
 
Oerhört stolt över dig tjejen! Nu fortsätter vi mot nya mål! Rocka!!!
 
Beroendeframkallande... Hur ofta har man inte tänkt: jag tar en... Så blir det fler ändå...
 
Sant...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: