Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Om Ninni

By Ninni . 2019-02-10

 

I min träning drivs jag framåt av träningsglädjen, träna för att bli starkare inifrån och ut, kunna lyfta tyngre än vad jag tror, springa snabbare och längre även när jag vill ge upp i tanken. Känna att benen fortsätter att ta mig framåt steg för steg, känna svetten i håret, komma in i andra andningen – ensam eller med andra!

 

Jag kan inte välja vad som är roligast, de tuffa crossfit-passen, löpintervallerna, långpassen eller de lugna men ack så utmanande yogapassen. Jag älskar allt!

 

Jag inspireras och blir glad av att se glöd och vilja hos andra, oavsett förutsättning och målbild. Allt går att genomföra med vilja, om det så är kost eller träning!

 

Att träna och äta hälsosamt är en ynnest och något att ta vara på. Det är min fasta tro och övertygelse att man med vilja skapar sin egen verklighet. Tankar blir till handlingar. Det är du som väljer!

 

Jag är diplomerad kostrådgivare, utbildad löpcoach. Är också licensierad instruktör sedan många år tillbaka med erfarenhet från elitlag inom ishockey och på träningsanläggningar.

 

Jag erbjuder:

Kostrådgivning

Kurser inom kost, kost & träning

Föreläsningar

Träningspass, individuellt och i grupp

Coachning

Löpcoachning

 

Välkommen att kontakta mig:

cwbyninni@hotmail.com

eller 

via Facebook: by ninni