Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Start 11 mars

By Ninni . 2021-02-26


 
 
 
 
 
Ny omgång av löpgruppen FunRun med start 11 mars.
Oavsett om du är nybörjare eller van löpare är du välkommen med din anmälan!
 
Målet med FunRun är att du ska utvecklas som löpare, oavsett nivå, men framförallt att det ska vara roligt att springa! FunRun vänder sig till alla nivåer av löpare och det är en stor blandning av deltagare, från de som är nybörjare till de som springer fem kilometer under 20 minuter. Du behöver inte bli orolig över att bli ifrånsprungen. Träningarna anpassas så att alla kan vara med.
 
I FunRun är träningen viktig men också gemenskapen och upplevelsen. Löparglädjen är stor.
Låt dig motiveras och inspireras av andra löpare.
 
                    
När: Torsdagar kl 18.25 

Start: 11 mars

Vart: i Ljungsbro

 

Vad får du?

Olika intervallpass varje vecka

Ledarledda pass på ca 75-90 min varav löpning runt 45-50 min

Teknik/löpskolning

Styrketräning för löpare

Forum på Facebook

 

Info:

Grundkrav för att deltaga är att man kan springa 2 km utan att stanna. 

Genomgång kl 18.25. Info om passen via grupp på Facebook.

Det går att ansluta sig till gruppen närsom under terminen. 

 

Om passen:

Passen består av en teknik- och en träningsdel och avslutas med styrketräning inriktat mot löpare. Du får testa olika former av löpträning; backpass, långa och korta intervaller samt kombinationspass. Passen är indelade i delsträckor med vila och återsamling. I övrigt anpassas passet efter deltagarna och kommer att byggas i intervaller så att alla får bli trötta men inte ifrånsprungna. Det kommer finnas olika fartgrupper. 

 

Om corona:

FHM uppmuntrar till träning utomhus då träning är viktigt för folkhälsan. Vi tänker på att hålla avstånd i våra grupper för att smittspridning ska vara minimal. Vi håller avstånd till varandra vid samling, under och efter passet. Ingen kroppskontakt, alltså inga "high five". Eftersom detta inte räknas som offentlig tillställning eller offentlig sammankomst så innefattas vi inte av lagen om max 8 personer. 

 

Restriktioner kan komma att ändras. Om vi inte kan starta upp vårens omgång eller att den måste pausas så håller du din plats tills det öppnar upp igen eller sparas till höstens omgång. 

 

Kostnad:

Vuxen: 995 kr

Ungdom upp till 18 år: 695 kr

Pensionär: 695 kr

 

Anmälan:

Faktura eller swish

Anmälan via mail: cwbyninni@hotmail.com. Skriv namn och adressuppgifter

Direktanmälan: swish 0705 88 55 37, skriv ditt namn

Obs! Anmälan är giltig efter inkommen betalning

Begär inträde i gruppen "FunRun byninni" på Facebook

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag

 

Övrigt:

- Innehar FA-skattsedel

- Allt deltagande sker på egen risk

 

2021 - Se till att det blir ditt bästa löparår!

 
 

"Löpningen med FunRun är fantastisk! Det är utvecklande och roligt att springa i grupp och det ger otroligt mycket energi. Ninni som coach är en kunnig och väldigt energigivande person som ser och lyfter alla individer!"

Malin L

 

"Jag tycker inte löpning är mitt roligaste men längtar ändå till torsdagarna. Att springa i grupp är det bästa jag gjort. Får en sån energikick av att springa med alla andra härliga människor. Jag ger verkligen det lilla extra då. Tiden bara försvinner och efteråt känner jag mig jättenöjd."

Lisa S

 

"Ninni Halldin, all träning med dig är fantastisk. Cirkel, tabata, spinning eller FunRun. Det du gör för oss deltagare är unikt på mer än ett sätt, men ditt peppande och engagemang tar träningen till en helt ny nivå. Jag blir varm bara jag skriver detta. Inget jävla mes så långt ögat kan nå med dig vid rodret. Fortsätt utveckla ditt coachande som du gjort de senast 5 åren, som jag fått vara med på denna resa. Tacksam är bara förnamnet."

Andreas R

 

"Lite kort om mina tankar kring FunRun. Jag har tidigare varit livrädd för att springa i grupp eftersom jag ansett mig vara så otroligt dålig med kass kondis och dåligt löpsteg. Men där har jag helt tänkt om nu tack vare FunRun! Istället har jag fått självförtroende i löpningen och tycker det är riktigt kul att springa med andra. Stämningen är väldigt hög, man hittar en grupp med ett passande tempo och blir utmanad på en väldigt sund nivå. Löpningen har lossnat helt för mig nu och inte bara är det superkul att springa utan nu känner jag att fixar det också utan att dö varje gång. Utvecklingen när man springer i grupp är verkligen stor och snabb. Kortfattat är det superkul och väldigt motiverande. Jag har varit så ledsen de gånger jag missat eftersom det gett mängder av bra energi dessutom. Jag ser fram emot nästa termin!"

Louise L

  

"FunRun har blivit det träningspass i veckan som man inte vill missa. Fysiskt och mentalt utmanande men jag vet att jag klarar av det, tillsammans i gruppen hjälper vi varandra. Från början gjorde FunRun mig motiverad att springa flera löppass i veckan för att ens orka intervallerna, nu är det istället ett av flera kvalitetspass. Kontinuiteten i löpningen där FunRun är en självklar del har gjort att jag har blivit en snabbare, starkare och mer uthållig löpare. Längtar till vårstarten!

Emma H

 

"För mig har FunRun betytt nystart för löpning. Då jag sprungit mycket förut. Även om jag inte var med på alla pass så har det känts kul att komma igång. Kommer anmäla mig till nästa omgång."

Cecilia C

 

"Löpning har aldrig varit min grej har jag tyckt, tråkigt och väldigt svårt, svårt att motivera mig. 

Vi var ett tjejgäng som sprang tjejmilen och när jag skulle börja träna kom tanken på att motivera sig i grupp. Även då ett väldigt bra komplement till styrketräning.

Jättenervös inför första gången, men jag klarade det, svårt att se om jag utvecklats nåt men ganska roligt var det allt. Kanske till och med mersmak… Favoriten måste ändå varit backen upp 5 ggr sen snabba varv efter. Asjobbigt men så skönt när man var klar." 

Marie H

 

"Detta var min tredje termin med FunRun. Hade aldrig utvecklats i min löpning utan Ninni och gruppen. Älskar att springa, känner mig starkare. Jobbigt, roligt, underbart, gemenskap, glädje, ibland ångest men alltid nöjd efteråt. Duktig och kunnig coach. Längtar till varje torsdag. Rekommenderas."   

Petra B

 
 
 
 
 
 
 
 
 Postat av: HissilmSuiz

Z jego osoba funkcja zwrotu sumy regularnej użyczonej przeceny po jej waloryzacji, ciążący spożywcę nieruchomości czy też oferty pracy biurowej warszawa targowek samoistnej cesze lokalu, kto sprzedałby spożywa w terminie obliczonym w ustawie lub spożytkowałby na odmienne końce niż traktory sam olx malopolska użyczenie zniżki.Biorąc powyższe rozumieć przylegało, że powództwo o nakazanie skasowania sieci cieplnej nie zapracowało na uwzględnienie.|W diagnostyce Trybunału mini traktor budowa winnyśmy znajdować się kwestii, iż kryteria rzeczowe zarabiają na znaczeniu w pobliżu zachwianiu włości podmiotowego w osoby dobrego imienia (dyscyplina obca), niemniej, dokonanie kwalifikacji według dawki samotnej dawce pokrzywdzonego, zyskuje na przesłaniu w sąsiedztwie zepsuciu włość własnego ciagniki same podlaskie świadomości oraz 102 regulacji Akt prawny wekslowe w poprzek nieuprawnione używanie do weksla pozwanego imperatywu art. 102 ww. regulacji nie zważając na przeprowadzenia przez panu wymogów wkładanych mu z wykorzystaniem art. 101 ww. regulacji,Na dodatek pomiędzy stronicami dojrzewało aż do nieporozumień na tle zamieszkiwania, tj. zatamowania dojścia na poddasze za pośrednictwem uczestnika, biegającego czworonoga pozwanej po podwórzu, niezamykania z wykorzystaniem powoda bramy od momentu ajencji. ciagniki same dorado forma niedrobnego niedorozwoju umysłowego ustalony u małoletniego nie wcześniej pozwanego na pewno musiał dysponować ważność na jego bezmyślnego behawior, tudzież to jest, strona w sekundy popełnienia deliktu nie niósł w pełni celem ciagnik budowa zachowaniaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: