Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Löparsöndag med sol och blåst

By Ninni . 2013-05-06

Spurten mot mål. Här jobbar Linda som draghjälp...
 
Det årliga Kanallöpet var igår. Ett mycket trevligt och välarrangerat lopp. Man kan springa 5, 10 eller 21,1 km. Banan går utmed Göta kanal och målgången är i Borensberg. Jag stod på sidan och hejade idag. Har haft lite känningar i min kropp och valde att avstå lopp pga det. Men att få stå på sidan och heja är minst lika kul. Många av mina klubbkompisar från IK NocOut.se, släktingar och vänner sprang loppet. Även några FunRunadepter var på banan och gjorde fina insatser. Jag hade fullt upp kan man säga!
 
Extra spännande idag var målgången av 10 km. Mina två klubbkompisar Fredrik Carlén och Johannes Nilsson stred om första platsen. Fredrik knep den och gjorde det på fina tiden 36:32, 4 sek innan Johannes.
Bra jobbat alla ni som sprang! Det var rejäl motvind nästan hela vägen och avslutet med ca 1 km uppför till målet suger energi!
 
Efter loppet och social samvaro tog jag på jag på mig vätskebältet och sprang banan hem. Lite lättare, lugnt och skönt tempo och medvind i ryggen. Efter dryga 19 km var jag hemma.
Km-skyltar utmed kanalen. På detta lopp har de valt att visa hur långt det är kvar. Personligen vill jag ha tvärtom. Att skylten visar hur många km jag sprungit. Här skulle det alltså stått 4 km enligt mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: