Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

FunRun på Blodomloppet i Linköping

By Ninni . 2013-05-24

 
Jag älskar denna bild! Den säger så otroligt mycket. Toklycka över ett lyckat lopp! Ulrika har sugit åt sig av allt och planerat sitt lopp väl. PB och SUB 60 är stort! Ulrika, du är grym!!!
 
 Igår var det dags för några från FunRun att springa Blodomloppet. För en del var det premiär med lopp och lite nervöst var det allt. Iväg drog de och i mål kom de. Lyckan att komma i mål och känna att man gjort sitt bästa är häftig. Vi har pratat om det men det måste ju upplevas. Det var god stämning i "lägret" efteråt. Mersmak gav det allt!
 
Jag coachade och höll mig på sidan. Det var nervöst och mycket spännande att följa både klubbkompisar och mina FunRunners. Det var mycket fina tider igår. Många slog pers och det är ju alltid kul!
 
Att få en medalj runt halsen kan vara betydelselöst för någon eller stort för någon annan. Jag gillar medaljer. Mina medaljer hänger där jag dagligen kan se dom. Jag påminns om allt slit jag har lagt ner och alla träningstimmar som ligger bakom. Och allt det roliga på vägen som trots allt är viktigare än loppet i sig. 
Redo för start!
Jag framför "mitt" gäng. Alla är i mål och det pratas om loppet såklart...
Eftersnack...
Hela gänget som sprang. NI ÄR GRYMMA!!!
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: