Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Startklar...

By Ninni . 2013-05-17

 
Innan sista passet inför morgondagen...
 
Väskan är packad, matlåda förberedd, klockan är laddad, startbeviset framlagt och kroppen är vätskad. Jag ser framemot morgondagens halvmara i Göteborg.
Jag har vissa rutiner innan lopp och det är en trygghet för mig. När jag står på startlinjen vill jag känna att jag gjort allt jag kan för att vara så förberedd som möjligt. Träningen sista månaden blev inte som planerat med sjukdom och en lurig känning i kroppen. Men jag fokuserar inte på det nu, utan jag litar på all träning som jag lagt ner det senaste halvåret.
 
Senaste veckan har jag dragit ner på träningen rejält. Sista långpasset blev 70 min och i tisdags ett formtoppningspass. Det var skönt att få lite fart i benen då de varit lite sega på sistone... De blir det när jag inte kan träna som vanligt, stumma och kraftlösa. Idag blev det ett kort pass med 5 fartökningar och det kändes bra. Den känslan tar jag med mig tills imorgon. Jag hoppas på nytt PB, drömmer om ett nytt SUB och ska göra allt jag kan för att nå dit. Raceplanen är gjord och nu är det bara att leverera... Hoppas på bra dagsform.
 
Stretch av IT-bandet och övriga kroppen. Vill att blodcirkulationen ska funka imorgon...
Så lite fibrer som möjligt... glass i stora lass...
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: