Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

FunRun...

By Ninni . 2013-10-23

Löparglädje... I mål efter Tjejmilen... Stolta och nöjda!
 
Förra onsdagen var sista FunRunpasset för den här omgången. Det har varit stor uppslutning onsdag efter onsdag, så mycket vilja, kämparglöd och gemenskap. Jag har längtat till varje pass, att få peppa och träna alla dessa löpare.
 
Jag har sett människor växa, få bättre självförtroende, klara mer än vad de tror, förbättrad löpekonomi, slå sina tider både på träning och tävling. Alla har utvecklats inom denna underbara träningsform. 
 
FunRun kommer tillbaka! Dessa mörka månader ska passeras med egna löppass, styrketräning och andra träningspass. Efterfrågan är stor och många undrar när nästa omgång startar och det beror på vintern. Återkommer med datum, håll utkik!
 
Tack alla deltagare för denna höst! Mycket stolt över er alla! /löpcoach Ninni
 
Läs nedan vad höstens deltagare tyckte om FunRun...
 
 
"Det har varit kanon, underbart att få tillbaka lite av det flås man en gång haft på fotbollsplan. Absolut ökat på högsta nivån på flåset. Givande, stärkande och på återseende :)) /Tony"
 

"Riktigt bra gemenskap, man behöver inte träna ensam. Jag orkar så mycket mer när man springer i grupp. Vi peppar verkligen varandra. Jag tycker att jag lärt mig olika sätt att springa på snabbt, med mjölksyra, nästan mjölksyra, utan syra osv. Har lärt mig variation. Och man har lärt sig att våga utmana sig själv, och mycket bättre återhämtning mellan intervallerna. FunRun har verkligen gjort löpningen riktigt rolig. Och alla kan springa, våga utmana dig själv. Rekommenderar verkligen att testa FunRun. Tack till Ninni och alla FunRun löpare, hoppas vi ses i vår:). / Maria"

 

"Så nervöst, otäckt, jobbigt, men framför allt så grymt kul!!!!! Jag har förbättrat min 5 km tid med 2 1/2 min! Jag hoppas det blir en kort vinter så vårens FunRun börjar tidigt. Nu ska jag bara försöka hålla igång kondition och flås under hösten och vintern, hoppas motivationen kommer finnas kvar! / Maria"

 

"FunRun har för mig varit ett sätt att skapa kontinuitet i löpningen. Både du och gruppen har varit inspiration till att fortsätta. Jag har även flyttat gränser genom att våga springa snabbare och även ge mig ut under andra förhållanden än vackert väder. Nu är jag fast besluten att fortsätta springa. Inte bara för att det är nyttigt och välbehövligt utan för att det är riktigt roligt. Tack för det! / Frida" 

 

"FunRun har främst ökat på mitt självförtroende och psyke, jag har bevisat för mig själv att jag kan och orkar lite till. Trots att det ofta varit lite ont i magen och oro inför passen har det varje gång varit jättekul och oerhörd skön känsla efteråt. Blir absolut repris i vår! / Karin"

 

"För mig har FunRun varit otroligt utvecklande. Bara att springa i grupp har givit mig en jättekick och många nya vänner. Jag har blivit en snabbare, uthålligare löpare av alla dessa intervaller. Helt sjukt hur nåt som är så jobbigt kan vara sååå roligt. Så nu ser jag att målet jag har satt upp för min löpning kommer jag fixa-Göteborgsvarvet 2014 here I come:))) TACK Ninni för all pepp, positiv energi och kunskap / Pernilla"

 

"Dessa pass har gett mig såååå mycket. Trodde aldrig min löpning skulle utvecklas till det som jag känner idag när jag springer. Det i kombination med innepassen har kapat min tid i Olstorp på femman med 2 min. Både Per och jag har ändrat helt livsstil. Från soffpotatisar till träning, quiona och vassleprotein. Wow, vi är så glada att vi hakade på det här. Din inspiration och ditt peppande gör att vi även kommer att fortsätta träna hårt fram till nästa FunRun sätter igång. Fortsätt med det du är bäst på av alla, peppa och insperera för det du brinner för - det smittar av sig :) / Stor Kram Sandra"

 

"Jag tränar huvudsakligen för att hålla mig frisk och stark. Med FunRun blev löpningen så mycket roligare. Jag har blivit snabbare än jag var förut och jag kan springa längre än vad jag skulle gjort annars. Inte trodde jag att jag skulle kunna springa ihop med andra. Men i gruppen finns en gemenskap, fast vi är så olika. Ninni gör alltid att jag blir peppad och taggad. När andra i gruppen hejar och säger positiva saker lyfts jag en nivå till. Trots att det varit urjobbigt och jag varit kräkfärdig flera gånger har jag känt mig supernöjd efter varje pass. Nu är jag motiverad att hålla igång löpningen till FunRun startar igen. / Elisabeth"

 

"Trodde inte att dessa 10 FunRun tillfällen skulle ge så mycket som det gjort. Jag har förbättrat mitt flås och min styrka avsevärt. Springer 5km nu 4 min snabbare och 10km 7 min snabbare. Intervall träning är verkligen ett måste för att utvecklas och det är riktigt kul! Ninni är en glad och inspirerande tjej med stor kunskap. Att springa med funrun gör att du orkar lite mer och inte ger upp. Jag längtar tills en ny grupp startar! / Caroline"

 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: