Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Training Day - BOOM!

By Ninni . 2013-10-14

Solen visade sig från sin bästa sida...
 
I lördags var det äntligen dags! Från idé till verklighet. Dagen som jag länge planerat var här!
 
Pass efter pass, det ena tuffare än det andra, kämpades det och stämningen gick att ta på. Vid tillfällen fick jag gåshud. Att se alla kämpa som om varje pass vore det enda och sista är en enorm kick!
 
TACK ALLA NI som gjorde min dag! 
Tack för att ni kom och lyssnade på mig, tränade med mig och att ni bidrog med er närvaro.
Den här dagen lever jag länge på...
 
Bilderna är tagna av Miranda Thisell och Johan Halldin 
 
Tack även till ni som sponsrade denna dag med vinster, smakprover och saker till goodiebagen:
Proteinbutiken Linköping 
Holistic
Löplabbet Linköping
Västra Cykelaffären Linköping
Boställets vedungsbageri  Maspelösa
Hemköp Ljungsbro
Anthon Berg 
Life Ikeahuset
ZBH Pernilla Ekh Mantorp
Ljungsbro Svalan Apotek
Scandic Frimurarhotellet Linköping
 
 
Från deltagare:
"En fantastisk välplanerad dag fylld med glädje, gemenskap, endorfiner och en hel del svett. Varierande träning, intressant föreläsning, god mat, provsmakningar och uppskattade överraskningar. Allt detta under ledning av Ninni som med sitt engagemang och härliga personlighet fick oss att kämpa och prestera till max. En inspirerande, peppande och lärorik dag att minnas länge. / Åsa"
 
"Klart den bästa lördagen på länge. Jobbigt, svettigt, fantastisk roligt, härliga träningskompisar, inspirerande föreläsning, god mat och bästa instruktören. Ninni är verkligen ett proffs. Hoppas verkligen vi får ta del av en sådan dag igen. Har världens träningsvärk och jag njuter av det. Tack igen :) / Maria"
 
"Det var verkligen en supderdag! Inte bara utmanades jag att springa snabbare i spåret utan utmanades också i alla pass att prestera max till dess att jag var helt slut. Stämningen var jättehög hela dagen och jag tillsammans med alla medtränande rycktes med och peppade och pushade varandra att ta i lite till. Helt löjligt att man orkar så mycket mer än vad man tror, men med rätt upplägg och rätt ledare kändes det som att de där magiska 30 % man har kvar var närmare 40 % i lördags. Tack för en superdag och en superträningsvärk. Min kropp och inte minst min rumpa tackar dig ödmjukast - igen. / Louise"
 
"Först tänkte jag att det nog var för träningsfreaken. Men så blev jag ändå inspirerad under Tjejmilen-resan och anmälde mig. Det är jag så glad för. 
Lördagen var fantastisk. Allt det goda på en dag. Löpningen i höstvackra Olstorp. Ett lagom gäng, där vi peppar varann. God mat och intressant föreläsning. Flera roliga pass som jag kände mig hemma. Mysigt mingel. Sen var det fantastisk att avsluta dagen med att äta tillsammans. En summering: En underbar dag med så många olika men alla positiva männsikor. Den här dagen kan jag leva länge på - men längtar redan till nästa. Tack för allt jobb du har lagt ner. / Elisabeth"
 
 
 
 
 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: