Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Tjejmilen 2013

By Ninni . 2013-09-08

 
Strålande skolsken och ett helt gäng FunRunlöpare... Vilken dag vi fick!
 
Oerhört stolt över allas insatser. Det har varit mycket sjukdomar och förkylningar innan men med inställningen
"vi åker upp till Stockholm, har kul och sen springer vi en mil" gjorde att det släppte en del spänningar.
Själv var jag farthållare till två tjejer. Planen var 55 min och det lyckades vi mycket bra med. Vi kom in på 55:01-55:07. Att vara farthållare var hur kul som helst. Fick med mig många andra löpare utmed banan. En tjej frågade om sluttiden och skulle försöka hänga på ända in i mål. Tyvärr missade jag henne i mål men jag hoppas att hon hängde i hela vägen.
 
Banan är lättlöpt men upplevde det mycket trångt i starten. Nu backade jag till startgrupp 2 från 1 och det var säkert mer luft i startgrupp 1. Annars är det en mycket fin och vacker miljö runt banan. Denna gång hade jag chans att njuta mer av sånt än annars...
 
FunRun fick mycket uppmärksamhet. Speakern nämnde oss, TV4 Sport gjorde en intervju. Om det kom i TV har jag ingen aning om... Våra t-shirts pratades det om. Superkul!
 
Min första Tjejmil, vad ska man säga? Ett mycket välarrangerat lopp och bra på många sätt och vis. Men, som vanligt, lite för lite toaletter... Kan aldrig bli för många, speciellt när 33 000 tjejer som är nervösa ska springa ett lopp.
 
En sak är säker, nästa år åker vi tillbaka men med dubbelt så många FunRunlöpare! Minst!
 
 
 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: