Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning!

By Ninni . 2014-08-20
9 kommentarer

 

2 storlekar mindre.... :)
 

Denna tjej sökte till mig förra året och lite över ett år har gått... Många kilon mindre... mer muskler, mindre kroppsfett och starkare!

 

Hennes resa fortsätter än och hon jobbar vidare mot sitt mål. Jag är imponerad av denna tjej! Så stark och ett pannben av stål. Jag har äran att träffa henne flera gånger i veckan då hon är en stamkund på mina pass. Nu även i FunRun. Det är ett STORT steg för henne, att våga anmäla sig till en löpgrupp. Nu är hon med och är minst lika mycket löpare som alla andra.

 

Jag finns kvar och vi har kontakt när det gäller träning och kost. Om ett år har det hänt ännu mer... Ska bli spännande att följa!

 

Fortsätt nu tjejen, kör hårt och se ditt mål! Dag för dag, vecka för vecka, månad för månad! Titta bakåt! Se vilken resa du har gjort. Du är grym!!! 

 

Kundens egna ord:

 

"Jag sökte till dig i slutet av maj 2013  för jag ville ha förändring av min kropp och en förändring som varade,  inte någon tillfällig diet. Trots att jag tränade regelbundet och åt vettig mat så var jag för tung. Jag tyckte inte om min kropp och "gömde mig gärna". Förstod inte riktigt hur jag kunde väga så när jag tränade och åt ganska bra (som jag själv tyckte).

 

Du erbjöd ett koncept där bra och näringsriktig stod i centrum och det lockade mig då jag ville kunna äta av "allt" på ett bra sätt.

 

Jag upplevde ändå att jag hade ganska bra koll när jag kom till dig av vad man ska äta och inte, men jag hade lätt för att ta till snabba sockerkickar och för att småäta. Jag åt heller inte någon ordentlig frukost och åt nästan för lite under en dag för att sedan bli "vrålhungrig" och vräka i mig allt möjligt. Mina stora svagheter var smågodis och bröd.

 

Jag började äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och även något på kvällen och följde till stora delar dina recept med mycket protein och grönsaker. Jag dricker mängder med citronvatten och började med proteinpulver innan och efter träning (vilket jag knappt hade hört talas om innan). Jag lärde mig äta ägg! Jag lärde mig också när man kan unna sig vilket jag hade dålig koll på innan (min tanke innan var t ex att nu kan jag äta 4 smörgåsar och lite godis för jag ska ju ändå träna sen…. helt fel med andra ord...).

 

Jag bestämde mig för att sluta  köpa smågodis och har än idag, alltså över ett år sedan, inte köpt smågodis till mig själv en ända gång. Stolt över det är jag! Jag har köpt en påse djungelvrål, en påse turkisk peppar och en tablettask svarta katten lakrits. Jag har däremot smakat någon bit smågodis när någon har bjudit. Jag unnar mig dock mörk choklad eller glass om jag blir extremt sugen.

 

Jag älskar fotfarande bröd men äter bara det någon gång efter ett stenhårt träningspass och ibland på torsdagar då det bjuds på frukostbuffé på jobbet.

 

Ditt kostupplägg passade mig jättebra och jag är så glad att jag tog steget och gick till dig. Vad jag kommer ihåg så ändrade vi inte något speciellt på min träning men jag tränar ändå nu på ett annat sätt och tycker själv att jag blivit starkare och smidigare. Jag går allt som oftast ur comfortzonen …

 

Eftersom jag började hos dig innan sommaren och semestern så tror jag inte att jag skrev ut mig förräns i november och då vägde jag 9 kg mindre och hade minskat 10 cm i midjan samt på övriga ställen på kroppen.

 

Jag har ytterliggare gått ner och jag köper numera kläder i medium och byxor i stlk 40 (tidigare stlk 44). Detta ha gett mersmak och jag ska gå ner mer! Jag trivs bättre och bättre med min kropp även om jag inte föredrar bikini precis :)

 

Jag har i träningen gett mig in i det som jag aldrig  har tyckt om … löpning! Jag är inte så snabb men jag klarar att springa 7 km det hade jag aldrig gjort för ett år sen. Jag har ju t o m gått med i FunRun.

Hatkärlek -  ont i magen hela dagen... men känslan efteråt…. Ninni-endorfiner! Run Linda Run!"

Lättlöpt

By Ninni . 2014-08-10
0 kommentarer

 
Idag blev det sololöpning på kanalbanken. Målet var Borensberg där mannen och hundarna mötte upp. 
 
Gillar miljön här; naturen, kanalen, fåren, båtarna och turisterna. Här är det lätt att samla kilometer. 
Sen är Borensberg hur mysigt och fint som helst. Väl värt ett besök!
 
 

FunRun #1

By Ninni . 2014-08-08
0 kommentarer

 
Igår var det äntligen dags! En ny omgång Funrun är startad.
Vad jag har väntat!
 
Många nya löpare på plats. Roligt att fler vågar ta steget att springa i grupp. 
Oavsett nivå och mål är alla välkomna!
 
Ser fram emot torsdagar denna höst...