Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning!

By Ninni . 2014-06-30

  

Carina i mitten...

Att vara hungrig jämt och inte känna sig nöjd är ingen höjdare... att sen ha huvudvärk på det förbättrar ju inte saken. 

 

Carina kontaktade mig pga hungern och huvudvärken och efter ett personligt möte gjorde vi tillsammans upp en kostplan. Jag skrev sen ett kostschema och Carina började sin resa. 

 

En otrolig resa. Från vecka till vecka, må bättre och bättre. Vilken lycka! Även för mig. Att sen slimma kroppen och bli ursnygg på köpet, blivit starkare och snabbare, det ni! 

 

Tack Carina för att du kontaktade mig. Det har varit spännande att följa din resa. Vilken vändning, från start till utcheckning. Keep going on... dina nya mål kommer gå finfint. Piggare, boostad med bra näringstät mat, starkare, lättare och snabbare. Du kommer rocka!

 

Läs Carinas egna ord:

 

"Nu har det gått drygt en månad sedan jag checkade ut från Ninni. Skulle jag klara detta själv nu? Lugn, inget att oroa sig för. De verktygen jag fick av Ninni under de här 12 veckorna har gett mej total trygghet att fortsätta på egen hand, för jag har sett och upplevt att det fungerar!

 Jag kontaktade Ninni främst av två anledningar. Dels var jag hungrig jämt, trots att jag åt mycket och ofta och dels för att jag väldigt ofta har huvudvärk. Ofta hänger det ihop med om jag blivit för hungrig och hamnat i obalans. Om man alltid är hungrig är risken också större att man stoppar i sig onyttiga saker.

 När vi började med en kostanalys så var kommentaren att i sig var livsmedelsvalen ganska OK, men däremot fördelningen och mängden mellan kolhydrater, proteiner och fetter i riktig obalans för vad jag behöver. Jag åt upp mot 20 bananer i veckan! Jag började dagen med havregrynsgröt och om jag inte fick en banan vid ca halv tio på jobbet så hade jag det jobbigt fram till lunch. Helst skulle man inte komma till mej med ett problem kvart i 12 för mitt blodsocker var inte lämplig för att hantera problem så dags. Idag är det helt annorlunda då jag börjar morgonen med vatten och kaffe, bara! Sedan äter jag kesella och bär ungefär vid 9.30. Jag har sällan hungerskänslor idag som jag hade förr och huvudvärken kommer mer sällan och kortare.

Att vi vid utcheckningen också kunde konstatera att det försvunnit ett helt gäng kilon, centimetrar både här och där och en minskad fett% så är ju det häftigt. Dessutom att få energibooster av både familj, vänner, arbetskollegor och FunRun-kompisar att de har märkt en skillnad och att jag ser starkare ut så känns det häftigt!

Betänk då att mitt främsta syfte var att vara mindre hungrig. Jag känner inte alls att jag har bantat bort de här kilona utan ”bara” ätit smartare och som passar mej. Uppskattningsvis, bytt ca 20 bananer i veckan mot 20 dl kesella, mer grönsaker och smartare proteinval vid måltiderna.

Varje vinter brukar man skämtsamt säga att man tränar för kommande ”beach” säsong, och även om jag tog hjälp av Ninni för att få hjälp med hungerkänslan, så kan jag säga att jag aldrig varit så redo för beachen som den här sommaren!

Tack för att du tog emot mej som kostrådgivningskund Ninni! Tack för all inspiration, kunskap, verktyg och coaching! Om jag hade fortsatt som vanligt i år, så hade jag varit uppe i ca 500 bananer nu ungefär, men jag slutade ju i början av februari och nu kanske jag snittar mellan ½-1 per vecka :)

Kram Carina A-R"

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: