Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning - AMAZING!

By Ninni . 2014-05-25

Anna Drotz, 37 år - i superform! Mamma till en liten dotter som inte ens är 1 år! Respekt!
 

Anna kontaktade mig i höstas och efter ett personligt möte lade jag upp ett personligt kostschema för att hon skulle nå sitt mål. Att det skulle gå bra för Anna visste jag redan efter första mötet men att det skulle gå så här snabbt kunde jag aldrig förutspå. Resan mot hennes mål har gått som på räls. Anna har varit mycket målmedveten och resultaten har kommit på löpande band. Att öppna Annas kostrapporter varannan vecka har varit en stor glädjestund.

 

Kilon har försvunnit, fettprocenten har minskat men muskelmassan har ökat. Allt efter plan! Anna har dessutom utvecklats i löpningen också. Lättare, starkare och snabbare...
 
Som stolt coach lyfter jag på hatten för hennes prestation och ser framemot att följa hennes framtida utveckling. Detta är bara början. Tjejen är en tuffing och ska på lördag springa Stockholm marathon.
Superstark och väl förberedd!
 
Anna, tack för att jag fick förtroendet att coacha dig. Med en dotter som inte ens är 1 år och i superform, det är respekt! Dina resultat är helt crazy. Galet bra. Vill man så går det - hur enkelt som helst.
Jag är också stolt över din viktresa, din resa är lika mycket min! 
På lördag är det äntligen dags - Stockholm marathon. Jag står på sidan och hejar på dig.
Du kommer rocka! Go girl! 
 
Annas egna ord:
 
"Jag har under årens lopp varierat en del i vikt. Hade ätstörning i unga tonåren, har tränat mycket i perioder, ätit fel i perioder osv. De gånger jag känt att jag behövt gå ner i vikt har jag oftast lyckats med det, men har under "dieten" varit hungrig, tjurig och inte orkat träna. I höstas anlitade jag Ninni för ett personligt kostupplägg. Jag tyckte inte att jag tappade gravidkilona i den takt jag ville, jag ville hitta nya långsiktiga kostvanor och viktigast av allt - jag ville gå ner i vikt samtidigt som jag ville prestera i träningen och inte tappa muskler.
 
Ninni gav mig nycklarna utifrån mina förutsättningar. Jag var ärlig med mina laster, hon lyssnade och hade lösningarna. Det gick så himla bra, kilon och centimetrar minskade i lämplig takt. Nästan för lätt i början och när det sen blev lite kämpigare fick jag en dipp. Men Ninnis styrka är coachningen och hon peppade mig rejält tills jag kom upp igen. Efter dippen gick det suveränt. Jag satte tydliga delmål med måldatum och belöningar och tog fram tävlingsinstinkten i mig. Mest stolt är jag över decembermånaden. Mitt i adventsfikan, glöggmys och julmat så kämpade jag mig till delmålet -3kg i december och fick köpa nya jeans som belöning!
 
Ninnis upplägg är verkligen långsiktigt. Jag har lärt mig ett enkelt sätt att tänka kring matmängder och jag har lärt mig massor om livsmedel och hur min kropp fungerar. Jag sover bättre, magen fungerar bättre än på många år, jag är inte uppblåst och gasig, humöret är jämnare och kroppen stark! Jag har kunnat följa ett träningsprogram för Stockholm marathon med framgång under den här tiden och Ninnis mätningar visar att jag klarat av att bygga muskler samtidigt som jag har gått ner i vikt. Fantastiskt!
 
Nu efter att Ninni släppt taget så följer jag fortfarande riktlinjerna. Jag satte ett nytt viktmål som jag kallar målvikt och nådde det på egen hand. Det känns tryggt att jag vet hur jag ska göra för att må bra. Jag hittar ständigt nya recept och det är väldigt kul att se hur gott och bra man kan äta. Jag kommer fortsätta äta bra, det ser kroppen till. Den jublar nämnligen till den här kosten och den straffar mig hårt om jag inte sköter mig. Och det är jag glad för!
 
Jag är stolt över min viktresa, min kropp är fantastisk! När jag springer ett långpass nu med lätta steg är det en grym känsla. Min kropp har gått upp 16kg och gått ner 24 kg på ett drygt år, pallat med en jobbig graviditet, en förlossning och klarat av att ta sig tillbaka till styrka och spänst på ett fantastiskt sätt. Jag är i min bästa löpform någonsin och magrutorna börjar synas igen :)
 
Jag rekommenderar verkligen Ninnis kostrådgivning. Hon är suverän på att lyssna och känna in de personliga förutsättningarna, pushar och peppar, är hård när det behövs och uppmuntrande när det behövs. Hon gav mig rätt nycklar och tillsammans lyckades vi så himla bra!"
 
Läs även Annas blogg:
Anna Drotz
 
Peppord till dig Anna, bra att ha i bakhuvudet på lördag när det är tungt....
 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: