Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Jätten Bule!

By Ninni . 2014-11-01


Ännu en plakett till samlingen...
 

Idag var det dags för säsongens sista lopp. Jätten Bule i Österbymo - 10 km i riktig tuff terräng! Äkta skogslöpning i vacker natur. Små knixinga stigar, omväxlande med mycket upp- och nedför i riktig trollkskog. Fötterna fick jobba och det var lagom teknisk löpning. Hur kul som helst! 

 

Efter en snabb uppvärmning var det bara att ta plats i startfållan. Jag hade bestämt mig för att inte känna stress över att springa på någon viss tid utan att försöka hitta ett skönt flow och njuta av löpningen och skogen. Visste inte heller hur krävande banan var då det var premiär för mig. Jag tittade endast på klockan för att kolla pulsen då och då. Det flöt på bra och farten hölls nere då och då på grund av att jag hade svårt att springa om på stigarna. Det måste jag öva på... Det kom dock partier då man kunde springa om och då var det bara att öka. 

 

Jag hittade ett bra tempo, kände att det flöt på bra, njöt av atmosfären, banan och skogen. Kom i mål på tiden 51:50, plats 11 av 81 damer. Kul! 

 

Måste nämna att det var ett mycket välarrangerat lopp. Supertevliga funktionärer, liveband utmed banan, en speaker som gjorde ett kanonjobb och proffsigt med målportal bl a... Jag kommer åter! Detta ska upplevs igen! 

 

Tack för sällskapet Åsa, Ebba, Per och Johan. Bra sprunget av oss alla! Speciellt imponerad av Johan som sprang in på en fin tid med migrän. Imponerande!

 


Postat av: Mamma

Bra gjort Ninni!

2014-11-07 @ 17:22:30


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: