Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning

By Ninni . 2014-10-28

 Stark och full av energi!
 
Med vilja går det! En som vet är denna tjej, Ulrika. En kostkund som har varit kraftig överviktig och nu blivit en superstark och slimmad tjej i toppform. Och inte slut med detta. Denna resan fortsätter. Kilon kapas och mer muskler byggs upp... Hur coolt som helst!
 
TACK Ulrika för att du kontaktade mig och att just jag fick äran att coacha dig, vara en del av din resa. Stolt är bara förnamnet. Du är en förebild och inspirationskälla för andra. 
Din positiva inställning och din målmedvetenhet har tagit dig långt.
 
 
VILL man så går det - hur enkelt som helst! Keep going on girl! 
 
Läs Ulrikas egna ord:
 

"Det har varit en lång resa från kraftigt överviktig till den jag är idag. Det har tagit ett par år att nå dit och jag har lärt mig mycket på vägen. En av lärdomarna är att våga ta hjälp av proffs som Ninni. Det var nervöst att gå till Ninni och prata igenom mina mål eftersom jag vet att målen inte uppfylls utan ansträngningar. Det krävs både beslutsamhet och tålamod, det här är ingen ”quick fix” utan en livsstil. Det innebär att inte bara min kropp utan även mitt huvud måste med på resan annars håller det inte i längden.  

 

Genom Ninni hade jag tidigare fått stöd och motivation att träna regelbundet och jag kände till Ninnis kunskaper om kost och kostupplägg. Därför kändes det inte främmande att även ta hjälp med kosten. För mig sitter kosten mycket i huvudet och därför var det viktigt för mig med en person som såg helheten och som jag kunde prata med. Att gå ner i vikt och samtidigt äta rätt för att orka träna och helst även bygga muskler. Det var inte lite som stod på min önskelista när jag kom till Ninni. Hon tog min önskelista, analyserade min vardag och min situation och lade upp en långsiktig och hållbar plan för att jag skulle kunna börja jobba för att realisera min önskelista.

 

Det gick lätt att komma in i rutinerna, mycket tack vare att det var mat som jag kunde äta tillsammans med familjen. Både barnen och maken var nyfikna och förundrade över de stooora portionerna som jag lassade upp, skulle det verkligen vara så eller var det tryckfel i Ninnis dokument? Mätt blev jag och jag kände att jag hade energi att träna intensivt. Hela tiden hade jag bra kontakt med Ninni som peppade och kom med tips. Varannan vecka satte jag mig ner och skrev rapporter till Ninni. Det var nyttigt att tänka igenom, reflektera och skriva ner mina tankar till dessa rapporter, förutom att hålla koll på måtten och vikten. Veckorna rullade på, semestern kom och det visade sig vara enkelt att ta med vardagsrutinerna in i semesterperioden.  Metoden som jag lärt mig genom verktygen Ninni gav mig funkar varje dag – vardag som semester.

 

 Efter sommaren var det dags för utcheckning. Jag ska erkänna att jag var inte helt nöjd med siffran när jag gick tillbaka till Ninni. Jag hade hoppats på mer. Vågen visade minus 6,3 kg. Men jag kände ju att det hänt mycket inuti kroppen och att jag mådde så bra. Måtten talade också om att mycket hade hänt med kroppen. Missnöjet vände till glädje när jag ställde mig på Ninnis våg. Den visade att inuti kroppen var det nästan 4 kg plus i muskler. Så samtidigt som jag tappade drygt 6 kg så ökade jag min muskelmassa rejält. Fettprocenten i kroppen gick från dryga 35% till dryga 24%.  Med andra ord hade mycket mer hänt i kroppen än vad som visas på en vanlig våg. Det har varit en lång inre resa men jag börjar få ihop huvud och kropp – dvs jag vågar lyssna på kroppen och har fått ett annat förhållande till mat. Mat är bränsle och det är inte farligt att äta mycket av rätt mat. Sedan utcheckningen har ytterligare ett kilo försvunnit. Tack Ninni för fantastisk stöttning på vägen!"

 

 
 Postat av: therese hallin

Vilken grym kvinna du är Ulrika, stark är bara förnamnet!!!Kram till dig

2014-10-28 @ 15:34:18
Postat av: Johan

Världsklass!!

2014-10-28 @ 18:22:15
Postat av: Maria Lindqvist

Kan bara hålla med det är VÄRLDKLASS:). Alltid lika roligt och träna med dig Ulrika som du kämpar, du är grymt stark. Du är verkligen inspirerande:).

2014-10-28 @ 18:30:59
Postat av: Andreas

Wow träning ger resultat!, Ulrica och Ninni ger super resultat!
Jag om någon vet vad som krävs, djupt imponerad !
Vi kämpar vidare mot nya mål, kul att få träna ihop med dig!

2014-10-28 @ 19:57:02
Postat av: Linda

Fantastiskt , jag har ju sett hur stark du också fin kropp <3

2014-10-28 @ 19:58:53
Postat av: Anna

Hur coolt som helst. Vilken kämpe du är och wow vilken kropp du har fått. Var stolt!

2014-10-29 @ 06:12:23
Postat av: Jenny

Åh nu blev jag taggad. Kan hon kan jag... Bra jobbat tjejen och du med Ninni

2014-10-29 @ 09:38:03
Postat av: Ulrika

Tack allihopa! Det är lite läskigt att visa gamla hemska biler, men det var ju faktist så jag såg ut för ett par år sedan. Och de nya bilderna visar ju hur jag faktiskt ser ut idag :) Det är viktigt att se bilderna för att huvudet ska hänga med på förändringen! Nu kämpar vi vidare precis som Andreas skriver - mot nya mål!Om jag kan - kan alla!

2014-10-29 @ 10:10:10
Postat av: Helena

Vilken förändring. Grattis och bra jobbat!

2014-10-29 @ 11:04:42
Postat av: Lisa

Grymt jobbat Ulrika. En riktig fighter

2014-10-29 @ 20:53:54
Postat av: Petra

Wow!!! imponerande, bra jobbat!!

2014-10-30 @ 10:38:57
Postat av: Maria

Otroligt bra!

2014-10-30 @ 22:50:19
Postat av: Mia p

Vilken resa Ulrika, bra jobbat o vilka fantastiska resultat.

2014-11-04 @ 07:42:55
Postat av: Heléne

Ulrika, vilken otroligt fantastisk resa du har påbörjat. Jag är riktigt imponerad av din starka vilja, envishet och ditt kämparglöd. Är så glad att få träna med dig. Kämpa vidare, vi är många dom stöttar dig.❤️
Ninni du är ju fantastisk med, som kan hjälpa så många med sina kroppar, att bli starka och bryta en del negativa vanor i sitt liv till det positiva. Vilken glädje.

2014-11-09 @ 09:28:35


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: