Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning!

By Ninni . 2015-03-03
6 kommentarer


Före...
Efter...
 
Det var över två år sen som Petra kontaktade mig. Efter eget försök så kom äntligen frågan igen. Kunde jag ta emot henne? Om jag kunde! Kände direkt att det fanns en stark vilja till förändring och då brukar det gå riktigt bra. Och det har det också gjort. I varje rapport har det levererats resultat. Jag har även sett henne bli sjukt stark på passen, slita så in i den. Och det  är inte bara i kroppen det hade hänt nåt. Tjejen fullkomligt strålar ev energi och glädje. Underbart! Extra roligt är att Petra nu tagit tag i löpningen och hon är nu med i löpgruppen FunRun. Från korta distanser till snart en halvmara! Imponerande! 
 
Som Petra själv skriver: "Jag stormtrivs och jag kommer fortsätta. Jag trivs med mina nya kropp". 
Det syns Petra! Fortsätt nu, mot nya mål. Jag är med på resan! Kram
 

Läs Petras egna ord:

 

"Jag heter Petra och är 48 år. Jag har tagit hjälp av Ninni för kostrådgivning av 2 anledningar, dels för att hitta något hållbart och dels för att bli starkare i min träning.

 

Under åren har extrakilon smugit sig på för att till sist nästan ha blivit +20 kg. Jag har "jojobantat" med olika dieter och alltid gått ner men sedan gått upp igen. Jag har alltid tyckt om att träna men har fått svårare och svårare att få kroppen att svara. 

 

Jag funderade i nästan ett år innan jag kontaktade Ninni så man kan säga att det var genomtänkt. Man tänker att det är klart att jag ska klara det själv.

 

I mars förra året började jag med 5/2. Jag gick ner 7 kg till sommaren men inte heller denna metod var hållbar för mig i längden. I augusti kontaktade jag Ninni och började i mitten av september. Eftersom jag funderat så länge var jag starkt motiverad men ändå lite nervös för jag förstod att det inte skulle bli lätt. Jag var också orolig för att jag hade hört om att man bör äta kl.12-16-20, att det inte skulle passa mig riktigt. Ninni erbjöd ett annat upplägg men kortare fasta och 4:a måltider.

 

Jag äter mer mat nu än tidigare är sällan eller aldrig hungrig. Sockersuget är borta, saknar inte godis m m. Jag är piggare och mår mycket bättre.

 

Med hjälp av kostschemat har jag lärt mig att planera måltiderna bättre, även insett att planering är a och o för att det ska fungera (det är inte jobbigt). Jag har med mig 3-4 matlådor varje dag.

 

Det är naturligtvis väldigt kul när kroppen svarar på arbetet man lägger ner. Jag har gått ner 9 kg till så totalt 16 kg på ett år. Jag har fått bort onödigt och "farligt fett" och 14 cm runt magen (navelhöjd)!!! Jag har byggt muskler och tappt flera cm runt om på kroppen. Jag tränar på ett annat sätt och ju mer kroppen svarar desto roligare blir träningen. Tycker även om att springa nu.

 

Att anlita Ninni är det bästa jag gjort på länge. Hon har puschat och hjälpt mig hela tiden. Hon har god kunskap som hon delar med sig av och är fantastiskt inspirerande. Det här är hållbart! Jag stortrivs och kommer att fortsätta. Stort tack för din hjälp och stöd.

 

Jag trivs med min ”nya” kropp."