Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning!

By Ninni . 2015-05-14
1 kommentarer


Före och efter...
 
Denna unga tjej blev inspirerad av sin mamma som har gjort en livsstilsförändring och fått otroligt fina resultat (läs Petra, utcheckning). Slö, inaktiv och handen i chipspåsen lockade inte längre. Det var dags för en förändring. Sagt och gjort, Ellen kom till mig och vi gjorde upp en plan hur hon skulle nå sina resultat. Äta hälsosammare, bli mer aktiv, stärka ryggen och få mer energi. En tightare kropp kanske?
 
Det har inte varit några problem. Ellen har levererat! Tightare kropp, mer energi, starkare... och det viktigaste - hon mår bättre i sig själv! Underbart!
 
Ellen, håll i nu. Det här är bara början... Du är grym tjejen!
 
Läs Ellens egna ord:
 
"Det tog mig ett tag att dra mig i kragen o börja träna och äta rätt. De var först min mamma som började som inspirerade mig. Jag beslöt mig då för att gå till Ninni för att testa kost och träningsrådgivning i 12 veckor. Jag kände att jag behövde någon som hjälpte mig att komma ur min bekvämlighetszon som hade blivit soffan o gärna chips och dipp...som ledde till att man fick lite mer här o där, ämnesomsättningen försvann sakta men säkert men främst för att bli starkare i min kropp och då ryggen då jag har ett fysiskt jobb, och den slits på.
Efter att jag bara tränat och ändrat min mat kände jag mig mycket piggare redan efter en månad och jag kände att jag började må bättre och gladare i mig själv. Helt otroligt hur mat och träning kan ändra! Jag kommer nu fortsätta att äta så här och träna! 
Tack snälla Ninni för att du har hjälpt mig ur min bekvämlighet och att bli friskare o må bättre i mig själv!"