Start        Kostrådgivning      Löpcoachning     Träning     Recept     Utcheckning      FunRun      Kontakt

Utcheckning

By Ninni . 2020-09-12

 
Malin Ohlin. Fotograf: Satu
 
Malin skrev in sig hos mig i februari 2020. En nyfiken och motiverad tjej som ville ta sig vidare i sin löpning. Med ett personligt kostupplägg började det hända grejer; leverans av personbästa efter personbästa! Kosten lades upp med inriktning att få vardagen och löpningen att fungera till det bättre. Och om det gjort! Jisses. Kroppen svarade fort. Galet fina resultat, både i kroppen och på resultatlistorna. 
 
Tack bästa du för att jag fick vara med på din resa. 
Malin, det går bra nu. 
Go with the flow! Du är grym! 
 
Läs Malins egna ord:
 
"Jag började att träna löpning för tre år sedan och efter hand som tiden gick blev jag mer nyfiken på hur långt jag skulle klara av att springa. Jag ökade distanserna efter hand och tog mig längre och längre sträckor. Efter några år började jag fundera på hur kosten påverkade min träning och började leta efter kosttips på nätet. Men jag var skeptiskt om just de råden var bra för just mig, min träning och min kropp. Efter en intensiv höst valde jag att ta kontakt med Ninni. Istället för att läsa om olika tips, råd och kostförslag ville jag lära mig vad som var bra för mig. Jag ville tighta till min kropp och lära mig om vad/hur jag skulle äta för att förbättra min träning och ge min kropp bättre förutsättningar.
 
De första två veckorna var utmanande, det kändes som om jag var konstant hungrig, tyckte att den nya kosten var smaklös och humöret var inte direkt på topp. I huvudet snurrade tankar om det skulle "fungera" för mig?, skulle det ge något resultat,? skulle jag kunna springa snabbare? Jag var öppen i min avstämning till Ninni om vad jag tyckte och tänkte och fick peppande svar och uppmuntran tillbaka. Något som drev mig framåt. Jag var nervös för mätningarna som gjordes varannan vecka men samtidigt visade det att jag var på rätt väg. Under tiden som jag fick kostrådgivning sprang jag lopp och slog personbästa på både 5km och 10km. Någon vecka efter utcheckning slog jag också personbästa på 21km. Kroppen kändes starkare, piggare och återhämtade sig snabbare. Något som också indikerade på att den nya kosten var bra för mig och min träning. 
 
Utcheckningen efter 12 veckor visade på stora förändringar och jag blev mycket stolt över mig själv och mitt resultat.
 
Eftersom jag känner att min kropp har svarat positivt på min förändrade kost har jag fortsatt med den efter att jag "checkat" ut. 
 
Jag är tacksam för det Ninni lärt mig och för hennes råd, stöd och peppande som bidragit till min förändrade livsstil."

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: